
شیوه نامه فاصله گذاری و بهداشت اکوکمپهای کوهنوردی در دوران شیوع کوید19
خدمات اقامت:
در بدو ورود اسپری مایع ضدعفونی
تکنفره به کوهنوردان داده شود و در مدت اقامت در صورت نیاز شارژ شود.
اقامت در چادرها به صورت تکنفره
باشد مگر برای افرادی که از قبل با هم رزرو کردهاند. هنگام رزرواسیون به همنوردانی
که در شهر همخانه نیستند توصیه شود برای اقامتشان چادرهای جداگانه رزرو کنند. مدیرت اکوکمپ به هیچ
وجه افراد غریبه را هم چادر نکند.
در چادر به غیر زیرانداز هیچ
امکانات دیگری داده نشده و از ارائه ملحفه و پتو خودداری شود. در صورت مشاهده
علائم بیماری در کوهنورد، زیرانداز نیز پس از خروج او شسته شود.
بعد از خروج کوهنورد از اکوکمپ،
تماهی محیط داخلی چادر اختصاصی، زیپها و نواحی بیرونی چادر که معمولا زیاد لمس میشوند
با پاشش اسپری ضد عفونی شود.
پس از ضدعفونی، زیپ چادرها باز
باشد تا تهویه صورت گیرد.
در خصوص نحوه جمع آوری و تخلیه زباله، نهایت دقت و حفاظت فردی رعایت شود و کیسه داخل سطلهای زباله مرتبا تعویض شود.
خدمات فضاهای عمومی اکوکمپ
شامل چادرهای غذاخوری، آشپزخانه و توالت
کلیه پرسنل شاغل در اکوکمپ جهت
حفاظت فردی موظفاند در هنگام کار از ماسک، دستکش و لباس کار
تمیز استفاده کنند.
در صورتیکه کوهنوردی علائم
بیماری داشت از او خواسته شود که به چادر غذاخوری تردد نکند و خدمات غذا در چادر
اختصاصی او برایش سرو شود.
تعدادی وسایل محافظتی ماسک و
دستکش اضافه در اکوکمپ موجود باشد و درصورتی که کوهنوردی با علائم بیماری مشاهده
شد از آن وسایل محافظتی به او داده شود.
به منظور تمرکز خدمات بهداشتی،
دسترسی کوهنوردان به فضای چادر غذاخوری به نحو شایسته محدود شود که تا حد ممکن
کوهنوردان در چادرهای اختصاصیشان حضور
داشته باشند.
در چادر غذاخوری صندلیها با
فاصله 1.5 متر از یکدیگر چیدمان شوند. در صورت لزوم صرف غذا در چادر غذاخوری شیفتبندی
شود.
محلول ضدعفونی دست روی میزها
حاضر باشد تا کوهنوردان در صورت تمایل دست خود را ضدعفونی کنند.
استفاده از ظروف عمومی، تجهیزات
و لوازم اضافی در معرض آلودگی محدود شوند، از رومیزی
استفاده نشود تا امکان ضدعفونی سطح میزها فراهم شود یا میتوان از پوششهای یک بار مصرف رومیزی استفاده نمود.
کوهنوردان از ظرف، قاشق، چنگال
و لیوان شخصی خود استفاده کنند یا اینکه در ابتدای ورود به اکوکمپ یک دست کامل
ظروف به ایشان داده شود و از ایشان خواسته شود در تمام مدت اقامت در اکوکمپ، خود
شستشوی ظروف اختصاصیشان را انجام دهند. اکوکمپ باید آب و مایع شستشو به میزان
لازم برای استفاده کوهنوردان تهیه کرده و همیشه در دسترس قرار دهد.
غذا، سالاد و تنقلات نباید به
صورت بوفه و باز سرو شوند. اغذیه و تنقلات به صورت مستقیم در ظرف کوهنورد سرو شده
یا به صورت بسته بندی ارایه شوند.
نان به صورت بسته بندی در کیسه
یا سلفون کشیده و قرار داده شود.
در کنار فلاسک چای به اندازه
کافی دستمال کاغذی یکبار مصرف قرار داده شود و طی دستورالعمل کتبی که در محلی
مناسب و قابل دید نصب میشود از کوهنوردان خواسته شود برای فشار دادن فلاسک ضمن
استفاده از دستمال کاغذی از لمس مستقیم آن خودداری کنند.
دمای پخت استاندارد موادغذایی
رعایت شود.
تا حد امکان زنجیره انتقال گرم
برای مواد غذایی تامین شود که تا زمان سرو در چادر غذاخوری گرم بماند. در زمان انتقال ظرف حاوی غذا از چادرآشپزخانه تا چادر
غذاخوری دقت لازم در جهت پیشگیری از آلودگی ثانویه رعایت گردد.
باتوجه به نظریه ماندگاری
طولانی مدت ویروس روی سطوح استیل، در گندزدایی تجهیزات استیل در چادر آشپزخانه
دقت شود.
امکان سرو غذا در چادرهای اختصاصی فراهم آید.
چادرهای عمومی مثل چادر غذاخوری،
آشپزخانه و توالت، خصوصا درآن نواحی که معمولا زیاد لمس میشوند با پاشش اسپری چندبار در روز ضد عفونی شوند.
کولهبارهای کوهنوردان قبل از
حمل توسط قاطر یا وانت، حتما در گونی محافظ بستهبندی شوند.
برگزاری آزمون ورودی مربیگری درجه ۳ غارنوردی به میزبانی استان کهگیلویه و بویراحمد
برگزاری آزمون ورودی مربیگری درجه ۳ غارنوردی به میزبانی استان کهگیلویه و بویراحمد
تبریک «روز پزشک» به یکایک پزشکان گرامی
گزارش تصویری/ برگزاری نخستین دوره مسابقات قهرمانی سنگنوردی استان ایلام
گزارش تصویری / برگزاری اردوی تیم ملی سنگنوردی / ۲۹ تا ۳۱ مردادماه 1404 در زنجان
برگزاری اردوی تیم ملی سنگنوردی / ۲۹ تا ۳۱ مردادماه 1404 در زنجان
بیانیه فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی جمهوری اسلامی ایران در خصوص مفقود شدن دو کوهنورد ایرانی در قرقیزستان
گزارش تصویری روزهای سوم و چهارم / برگزاری اردوی تیم ملی سنگنوردی / ۲۹ تا ۳۱ مردادماه ۱۴۰۴ در زنجان
گزارش تصویری / هشتمین همایش پیشکسوتان کوهنوردی خوزستان برگزار شد
تسلیت و تعزیت
بارگذاری ویرایش نهایی طرح درس کارآموزی کوهپیمایی در کتابخانه الکترونیک فدراسیون
اعلام نتایج دومین دوره مدرسی نقشه برداری غار
🔴الزامات باشگاهها، مدرسان و مربیان دورهها در خصوص برگزاری دورههای آموزشی
بارگذاری طرح درس پیشرفته صعودهای ورزشی (ویرایش پنجم) در کتابخانه الکترونیک فدراسیون
اطلاعیه برگزاری دورههای هماهنگی و بازآموزی سراسری مربیان درجه ۳ صعودهای ورزشی
بارگذاری درسنامههای کارآموزی درهنوردی و درهپیمایی در کتابخانه سایت فدراسیون
تحویل احکام راهنمایان کوهستان استان «خوزستان»
رنکینگ ملی مسابقات سنگنوردی به روز رسانی شد
الزامات صعود به قله دماوند در روزهای پایانی فصل گرم
اجتناب از نزدیک شدن و غذا دادن به حیوانات وحشی در کوهستان
بارگذاری ویرایش نهایی طرح درس کارآموزی کوهپیمایی در کتابخانه الکترونیک فدراسیون
اعلام نتایج دومین دوره مدرسی نقشه برداری غار
🔴الزامات باشگاهها، مدرسان و مربیان دورهها در خصوص برگزاری دورههای آموزشی
بارگذاری طرح درس پیشرفته صعودهای ورزشی (ویرایش پنجم) در کتابخانه الکترونیک فدراسیون
اطلاعیه برگزاری دورههای هماهنگی و بازآموزی سراسری مربیان درجه ۳ صعودهای ورزشی
بارگذاری درسنامههای کارآموزی درهنوردی و درهپیمایی در کتابخانه سایت فدراسیون
تحویل احکام راهنمایان کوهستان استان «خوزستان»
رنکینگ ملی مسابقات سنگنوردی به روز رسانی شد
الزامات صعود به قله دماوند در روزهای پایانی فصل گرم
اجتناب از نزدیک شدن و غذا دادن به حیوانات وحشی در کوهستان
برگزاری آزمون ورودی مربیگری درجه ۳ غارنوردی به میزبانی استان کهگیلویه و بویراحمد
برگزاری آزمون ورودی مربیگری درجه ۳ غارنوردی به میزبانی استان کهگیلویه و بویراحمد
تبریک «روز پزشک» به یکایک پزشکان گرامی
گزارش تصویری/ برگزاری نخستین دوره مسابقات قهرمانی سنگنوردی استان ایلام
گزارش تصویری / برگزاری اردوی تیم ملی سنگنوردی / ۲۹ تا ۳۱ مردادماه 1404 در زنجان
برگزاری اردوی تیم ملی سنگنوردی / ۲۹ تا ۳۱ مردادماه 1404 در زنجان
بیانیه فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی جمهوری اسلامی ایران در خصوص مفقود شدن دو کوهنورد ایرانی در قرقیزستان
گزارش تصویری روزهای سوم و چهارم / برگزاری اردوی تیم ملی سنگنوردی / ۲۹ تا ۳۱ مردادماه ۱۴۰۴ در زنجان
گزارش تصویری / هشتمین همایش پیشکسوتان کوهنوردی خوزستان برگزار شد
تسلیت و تعزیت

برگزاری اردوی تیم ملی سنگنوردی / ۲۹ تا ۳۱ مردادماه 1404 در زنجان
آغاز اردوی تیم ملی سنگنوردی ماده سرعت در زنجان
پیام قدردانی میزبان جشنواره سنگنوردی نوجوانان ترکیه از حضور نمایندگان کشورمان در این رویداد
گزارش تصویری / افتخارآفرینی سنگنوردان نوجوان ایرانی در فستیوال بینالمللی ترکیه با کسب سه رتبه برتر مسابقات

حضور «آرتیمس فرشادیگانه» سرطراح فدراسیون جهانی سنگنوردی در طراحی مسابقات قهرمانی جوانان جهان در «هلسینکی» فنلاند
کتاب سنگنوردی برای کودکان و نوجوانان منتشر شد
برگزاری دوره بازآموزی درجه ۲ مربیان و اعطای احکام مسئولین کمیته صعودهای ورزشی
دیدار صمیمانه اعضای هیئت کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان بوشهر و رییس اداره ورزش وجوانان شهرستان کنگان + عکس

برگزاری اردوی تیم ملی سنگنوردی / ۲۹ تا ۳۱ مردادماه 1404 در زنجان
آغاز اردوی تیم ملی سنگنوردی ماده سرعت در زنجان
پیام قدردانی میزبان جشنواره سنگنوردی نوجوانان ترکیه از حضور نمایندگان کشورمان در این رویداد
گزارش تصویری / افتخارآفرینی سنگنوردان نوجوان ایرانی در فستیوال بینالمللی ترکیه با کسب سه رتبه برتر مسابقات

حضور «آرتیمس فرشادیگانه» سرطراح فدراسیون جهانی سنگنوردی در طراحی مسابقات قهرمانی جوانان جهان در «هلسینکی» فنلاند
کتاب سنگنوردی برای کودکان و نوجوانان منتشر شد
برگزاری دوره بازآموزی درجه ۲ مربیان و اعطای احکام مسئولین کمیته صعودهای ورزشی
دیدار صمیمانه اعضای هیئت کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان بوشهر و رییس اداره ورزش وجوانان شهرستان کنگان + عکس